Palvelut

Tuemme koko prosessin ajan

Hautajaisten suunnittelu voi olla haastavaa, etenkin surun aikana. Siksi hautaustoimistomme on tukemassa teitä koko prosessin ajan.

Pyrimme täyttämään kaikki tarpeenne täydellä hautauspalvelullamme ja tarjoammekin kaiken perunkirjoituksesta, arkku- tai uurnaseremoniasta, muistopalvelujärjestelyistä hautajaisten valokuvauspalveluihin. Hautaustoimistomme auttaa myös kukkien ja hautakivien valinnassa ja suunnittelussa. Hautajaisten jälkeen on mahdollista varata aikaa keskusteluun, jos surusta on tarvetta keskustella.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua luomaan merkityksellisen ja henkilökohtaisen hautajaisseremonian.

Autamme teitä kokoamaan kuolinilmoituksen haluamiinne päivälehtiin. Ilmoitus voidaan rakentaa eri tavoin ja yhdessä saamme sen näyttämään haluamaltanne.

Tarjoamme laajan valikoiman arkkuja sekä uurnia. Toimistolla käymme yhdessä valikoiman läpi ja etsimme teille sopivan arkun/uurnan.

Suoritamme kuljetuksia sekä maan sisällä että ulkomailla.

Kukkakauppiaamme luovat huolellisesti ja omistautuneesti kukka-asetelmia kaikkiin tilanteisiin. Tarjoamme laajan valikoiman kukka-asetelmia hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin, kaikki yhteistyössä kukkakauppiaidemme kanssa toiveidesi toteuttamiseksi.

Hautajaisten jälkeen on tapana pitää muistotilaisuus, joka voidaan järjestää seurakuntasalissa, kotona tai muussa tilassa. Meillä on täysi palvelu muistotilaisuuksiin tarjoiltavineen ja olemme mukana suunnittelemassa ne kanssanne.

Hautakiven valinta on kokemuksemme mukaan ainutlaatuinen tilanne. Valittavana on useita eri muotoja ja värejä sekä erilaisia mahdollisuuksia tekstin sijoitteluun ja koristeluun. Suunnittelemme hautakiven toiveittenne mukaiseksi.

Suoritamme myös hautakivien pesua, siirtoja ja kaiverruksia jo olemassa oleviin hautakiviin.

Yhteistyössä vaasalaisen hautaustoimisto Huhta&Finnen kanssa järjestämme tuhkan sirottelua merellä.
Lisätietoja löytyy täältä.

Perunkirjoitus on tehtävä kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Tarpeenne mukaisesti kumppaniverkostostamme löytyy myös lakimiespalveluita, mitkä voivat auttaa sinua tässä.

Keskustelupalvelu

Hautajaisten jälkeen on mahdollista tulla keskustelemaan muutaman kerran ja saada tukea suruprosessin alkuun nyt, kun hautajaiset ovat ohi.